Presentatie klassieke concerten

Liselotte presenteert de nieuwe serie klassieke muziek concerten in het nieuwe Parkstad Limburg Theater in Kerkrade.


Zondagochtend klassiek

Unieke serie concerten met de klassiekers uit de klassieke muziek. Op een frisse en toegankelijke manier gepresenteerd door Liselotte.

Locatie: Parkstad Limburg Theater Kerkrade


Meer informatie: 06-13749576 / liselotte@stemkunst.nl

Presentatie serie klassieke muziek concerten

Voor veel mensen is het bezoek aan een standaard klassiek concert nog net een stap te ver, maar dat wil niet zeggen dat ze niet van klassieke muziek houden. Met Zondagochtend Klassiek wil het Parkstad Limburg Theater daarop inspelen en klassieke muziek op een frisse, toegankelijke manier presenteren. Dat doen ze enerzijds door de keuze van de stukken: bekende melodie├źn die gek genoeg niet meer veel worden gespeeld door de grote orkesten. En anderzijds door een moderne, frisse presentatie door Liselotte Hambeukers van Stemkunst.

Eerder presenteerde Liselotte al verschillende edities van het internationaal bekende Wereld Muziek Concours. Bij deze serie concerten zal ze inleidingen verzorgen en interviews houden met de dirigenten of musici om wat achtergrond bij de stukken te schetsen. Ze zal daarbij proberen daarbij het bijzondere van de stukken te duiden en de passie van de musici voor de muziek over te brengen. Het doel van deze aanpak is om een breder publiek te interesseren voor klassieke muziek.

Liselotte Hambeukers

Uw presentatrice

De presentatie van de concerten wordt verzorgd door Liselotte Hambeukers van Stemkunst. Liselotte is afgestudeerd als logopediste en tevens aan het conservatorium in Maastricht waar zij solozang Klassiek studeerde. Zij geeft trainingen op het gebied van stem, spraak en presentatie waarbij ze de opgedane kennis en ervaringen van beide opleidingen combineert.

meer over Liselotte >