Zoek je een presentatrice voor je modeshow, concert, opening of ander event?

Bij Stemkunst zijn we van "practice what you preach". We helpen niet alleen klanten met het verbeteren van hun eigen presentatie maar we presenteren ook zelf. Liselotte van Stemkunst presenteert regelmatig events zoals modeshows, openingen en concerten zoals de concertreeks Zondag Ochtend klassiek en het Wereld Muziek Concours.


Presentatrice voor evenementen

Dromen van presenteren

Als kind droomde Liselotte er al van om te presenteren. Op de lagere school won ze al voorleeswedstrijden. En die droom is altijd gebleven. Na een studie Logopedie, een studie Solozang Klassiek aan het Conservatorium en een traineeship op de Toneelacademie richtte ze haar eigen bedrijf op waarbinnen ze niet alleen andere mensen helpt om hun presentatie te verbeteren maar ze ook zelf presenteert.

Practice what you preach

Regelmatig presenteren en je eigen adviezen in praktijk brengen is onderdeel van de filosofie van Stemkunst. Zo blijft Stemkunst voortdurend op de hoogte van nieuwe trends en ontwikkelingen op het gebied van bijvoorbeeld geluid en techniek. Door zelf te blijven presenteren kunnen we klanten niet alleen technisch coachen in bijvoorbeeld stemtechnieken, maar kennen we ook het totaalplaatje. Dit levert tips op waar u zelf niet zo snel aan zou denken.

  • presentatrice
  • voice over
  • speaker
  • verteller

De juiste sfeer bij uw event

Ieder event vraagt om een andere Tone of Voice en een andere sfeer. Liselotte weet als geen ander hoe ze haar stem en algehele presentatie moet inzetten om uw event de juiste uitstraling te geven.

Voorbeelden;

  • presentator
  • moderator
  • host
  • gespreksleider
  • interviewer
  • gastvrouw

Enkele voorbeelden van presentaties

Presentatie concertcyclus Zondag Ochtend Klassiek

De serie concerten in het Parkstad Limburg Theater met de titel "Zondag Ochtend Klassiek" zijn bedoeld om de afstand tussen het publiek en de klassieke muziek te verkleinen. Hiervoor hebben we in samenwerking met Parkstad Limburg Theaters een presentie concept gerealiseerd waarbij door middel van inleidingen, interviews en audio-visuele ondersteuning de bezoeker op een toegankelijke manier dichter bij de klassieke muziek kan komen. Liselotte verzorgde alle presentaties en interviews voor dit concept.

Presentatie Modeshow Kerkrade Fashion Event

Tijdens de outdoor fashion show van het Kerkrade Fashion Event tonen de modewinkels van Kerkrade hun nieuwste collecties. Tijdens deze modeshow werden de verschillende winkels en hun mode gepresenteerd door Liselotte samen met collega presentator Michel Schellekens.

bekijk impressie


Presentatie concerten Wereld Muziek Concours

Tijdens de afgelopen edities van het Wereld Muziek Concours in Kerkrade presenteerde Liselotte een aantal grote concerten zoals "The President's Own" Marine Band.

Presentatie van het nieuws bij Heuvelland vandaag

Liselotte is één van de nieuwslezers bij Heuvelland Vandaag. Heuvelland Vandaag is het nieuwsplatform voor de gemeenten Meerssen, Valkenburg aan de Geul, Vaals, Gulpen-Wittem en Eijsden-Margraten.

Liselotte Hambeukers

Uw presentatrice

De presentaties worden verzorgd door Liselotte Hambeukers van Stemkunst. Liselotte is afgestudeerd als logopediste en tevens aan het conservatorium in Maastricht waar zij solozang Klassiek studeerde. Daarnaast volgde zij een traineeship op de Toneelacademie waarna ze hier ook les ging geven. Zij geeft trainingen op het gebied van stem, spraak en presentatie en heeft een passie voor de zakelijke communicatie.

Meer weten over de mogelijkheden voor een presentatie van jouw event?

Wil je meer weten over presentaties? Bel dan met Liselotte op 06-13749576 of stuur een mailtje naar liselotte@stemkunst.nl