Testimonial

Enthousiasme en kunde

Tijdens de workshop stemgebruik op het Kabra festival leerde Liselotte de deelnemers hun eigen eigen stem en die van de overige deelnemers kritisch te analyseren. Ze leerden welke stem- en spraakaspecten ervoor zorgen dat we jou op een bepaalde manier beoordelen. Daarnaast werd er geoefend om kenmerken van hun eigen stem en spraak te leren aansturen en zo te verbeteren.

Met toestemming van de klant mogen we hier twee reacties op de training tijdens het Kabra Festival 2018 publiceren.


"Ik ben de zaterdag begonnen met de workshop stemgebruik van Liselotte Hambeukers.

Zeer goed. Een enthousiaste en kundige begeleidster die vooral positieve feed back gaf. Ik heb er zeker wat van geleerd al heb ik als docent en acteur presentatie-ervaring van meer dan vijftig jaar. Ik vond het echt jammer toen het tijd was om af te sluiten.

Dat is dan meteen de kritische noot: de workshop duurde wat kort. Aan intonatie en interpretatie van het tekstje zijn we niet toegekomen. Ik zou iedere vereniging aanraden om met de club deze docente een dag uit te nodigen om aan stemgebruik en presentatie te werken."

Jack van Dongen"Ik heb genoten als deelnemer aan de Stem workshop, wat een geweldig fijne docente was dat, helemaal uit Maastricht. Zeer inspirerend en bekwaam."

Elise van Leeuwen